FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priveden zbog prijetnji kninskoj gradonačelnici

KNIN, 15. prosinca 2005. (Hina) - U Istražni centar Županijskog suda uŠibeniku noćas je uz kaznenu prijavu priveden 28-godišnji Kninjaninzbog prijetnje kninskoj gradonačelnici Josipi Rimac i njenoj tajnici.
KNIN, 15. prosinca 2005. (Hina) - U Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku noćas je uz kaznenu prijavu priveden 28-godišnji Kninjanin zbog prijetnje kninskoj gradonačelnici Josipi Rimac i njenoj tajnici.

Kako je jutros priopćila Policijska uprava šibensko-kninska, nakon jučer zaprimljene prijave on je uhićen, a provedenom kriminalističkom obradom je utvrđeno da je telefonom uputio ozbiljne prijetnje gradonačelnici i njenoj tajnici.

U priopćenju se navodi da je okrivljenik kao socijalni slučaj, po izlasku iz zatvora gdje je proveo deset mjeseci, najprije od Centra za socijalnu skrb Knin zatražio da mu se plate račune za neplaćenu i isključenu struju njegovog kućanstva, a potom i od gradske uprave. Međutim, kako ni Grad Knin nije udovoljio njegovom zahtjevu, on je za vrijeme radnog vremena Poglavarstva telefonom uputio prijetnje gradonačelnici Rimac i njenoj tajnici, kaže se u ovom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙