FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poliklinika Medikol darovala besplatne medicinske preglede u Caritasovoj akciji

ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu božićne akcije HrvatskogCaritasa "Za 1.000 radosti", kojom se prikupljaju sredstava za pomoćnajsiromašnijim obiteljima, novoosnovana Poliklinika Medikol darovatće 333 besplatna specijalistička pregleda, čija je ukupna vrijednost300.000 kuna, priopćeno je danas iz Caritasa.
ZAGREB, 29. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu božićne akcije Hrvatskog Caritasa "Za 1.000 radosti", kojom se prikupljaju sredstava za pomoć najsiromašnijim obiteljima, novoosnovana Poliklinika Medikol darovat će 333 besplatna specijalistička pregleda, čija je ukupna vrijednost 300.000 kuna, priopćeno je danas iz Caritasa.

Donacija se sastoji od 111 besplatnih specijalističkih pregleda ultrazvukom, 111 mamografija te 111 denzimetrijskih pregleda kojima se mjeri gustoća kostiju.

Pregledi će se obavljati u sjedištu poliklinike u Zagrebu te dio u Čakovcu, a koristit će ih korisnici i djelatnici Caritasovih ustanova, te dijelom pacijenti zagrebačkih domova zdravlja.

U Caritasu ističu kako takva donacija predstavlja novost te će biti poticaj drugim ustanovama koje nude zdravstvene usluge da i na taj način pomognu ljudima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙