FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobrotvorna prodaja božićnih drvaca u Zagrebu, Zadru i Rijeci

ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - U okviru božićne akcije HrvatskogCaritasa "Za 1000 radosti" radi prikupljanja pomoći za najsiromašnijeobitelji u Hrvatskoj, Hrvatski Caritas i Hrvatske šume organizirajutreći put u Zagrebu dobrotvornu prodaju božićnih drvaca, izvijestio jedanas Hrvatski Caritas.
ZAGREB, 15. prosinca 2005. (Hina) - U okviru božićne akcije Hrvatskog Caritasa "Za 1000 radosti" radi prikupljanja pomoći za najsiromašnije obitelji u Hrvatskoj, Hrvatski Caritas i Hrvatske šume organiziraju treći put u Zagrebu dobrotvornu prodaju božićnih drvaca, izvijestio je danas Hrvatski Caritas.

Prodaja božićnih drvaca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održat će se 17. prosinca ujutro. Hrvatske šume darovale su 700 božićnih drvaca prodajom kojih će Hrvatski Caritas pomoći obiteljima u potrebi, a u prodaju će se uključiti i osobe iz javnog života.

Po uzoru na akciju na glavnom zagrebačkom trgu dobrotvorna akcija prodaje božićnih drvaca, čestitaka, omotnih papira i kolača održat će se 16. prosinca u Zadru i u njoj će sudjelovati nadbiskup zadarski Ivan Prenđa, zadarski župan Ivo Grbić i dogradonačelnik Rade Škarica.

Dobrotvorna prodaja božićnih drvaca održavat će se i na riječkom Korzu svaki dan od 11. do 18. prosinca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙