FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čečenija: Ruske snage pojačale sigurnosne akcije

ROSTOV NA DONU, 14. prosinca 2005. (Hina/AP) - Snage sigurnosti uČečeniji pokrenule su niz novih akcija, uhitile nekolicinu pobunjenikai zaplijenile zalihe oružja, objavili su u srijedu ruski dužnosnici.
ROSTOV NA DONU, 14. prosinca 2005. (Hina/AP) - Snage sigurnosti u Čečeniji pokrenule su niz novih akcija, uhitile nekolicinu pobunjenika i zaplijenile zalihe oružja, objavili su u srijedu ruski dužnosnici.

U akcijama izvedenima u utorak u jugozapadnoj regiji Ačkoj-Martanu lokalna je proruska policija uhitila Albeka Bugajeva kojega sumnjiči da je pobunjenički vođa, te još jednoga navodnoga gerilca, kaže se u priopćenju regionalnoga odjela ruskoga ministarstva unutarnjih poslova.

Bugajev je optužen za koordiniranje gerilskih aktivnosti u tome području i za novačenje lokalnoga stanovništva u gerilske redove. On se pokušao raznijeti, ali policajci su ga uspjeli razoružati, dodaje se u priopćenju.

Drugi gerilac priveden je tijekom akcije u južnočečenskome selu Samaškome, objavila je u srijedu novinska agencija RIA-Novosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙