FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka Puris donirala Hrvatskom Caritasu 4.000 purica

ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - U božićnu akciju Hrvatskog Caritasa"Za 1000 radosti", kojom se prikuplja pomoć za najsiromašnijeobitelji, uključila se i tvrtka Puris iz Pazina donacijom 4.000purica, priopćeno je danas iz Hrvatskog Caritasa.
ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - U božićnu akciju Hrvatskog Caritasa "Za 1000 radosti", kojom se prikuplja pomoć za najsiromašnije obitelji, uključila se i tvrtka Puris iz Pazina donacijom 4.000 purica, priopćeno je danas iz Hrvatskog Caritasa.

Donacija je vrijedna 480.000 kuna, a purice će putem biskupijskih Caritasa do Božića biti podijeljene siromašnim obiteljima, korisnicima ustanova o kojima skrbe biskupijski Caritasi, pučkim kuhinjama, prihvatilištima za beskućnike, domovima za starije osobe, ustanovama koje skrbe o zlostavljanim ženama, centrima za rehabilitaciju te domovima za djecu s posebnim potrebama.

"Naizgled neispunjive želje mogu se ispuniti, a zajedno možemo učiniti da prazni tanjuri postanu puni, neuređena božićna drvca mogu se okititi, a i u praznim pećnicama može zamirisati purica", poruka je s kojom je Caritas pokrenuo ovogodišnju božićnu akciju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙