FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indijac brije i sprečava AIDS

NEW DELHI, 27. prosinca 2005. (Hina/AP) - Brijačnica Gange Rama običanje drveni naslonjač u sjeni drveta sa zrcalom obješenim o ogradutržnice Lajpat Nagara u New Delhiju.
NEW DELHI, 27. prosinca 2005. (Hina/AP) - Brijačnica Gange Rama običan je drveni naslonjač u sjeni drveta sa zrcalom obješenim o ogradu tržnice Lajpat Nagara u New Delhiju.

U ladici pod zrcalom brijačev je alat, ali uz vodice za rast kose i ostale preparate leže i hrpica kondoma i knjižice o sprečavanju zaraze HIV-om i AIDS-om.

Kad muškarci sjednu u brijačev naslonjač i očekuju opuštanje uz brijanje ili šišanje, on ih, barem nakratko zarobi.

Ram tada počne ostvarivati, kako on kaže, "svoju pravu misiju", pomaže im da izbjegnu smrtonosni virus koji je u Indiji, zemlji s milijardu stanovnika, inficirao 5,13 milijuna ljudi.

Indija jest domovina Kama Sutre, seksualnog priručnika iz stoljeća šestog, ali je svejedno veoma konzervativna i razgovor o pitanjima spolnosti uglavnom je tabu.

Zato su lajavi indijski brijači vrijedan doprinos u širenju poruke o borbi protiv AIDS-a, a Ganga Ram jedan je od više od deset tisuća brijača koji su u sklopu specijalnoga programa prevencije dobili obuku od steriliziranja pribora do poticanja upotrebe kondoma, pa znatiželjnima odgovaraju na sve česta pitanja o toj bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙