FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaljubljeni u Indiji izloženi policijskoj represiji

NEW DELHI, 21. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što sutelevizijske postaje u srijedu prikazale kako policajke šamaraju,šakama udaraju i za kosu vuku mlade žene koje su zatekli na ljubavnomsastanku u parku jednog zapadno indijskog grada, zemljom su zavladalekonsternacija i protesti.
NEW DELHI, 21. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Nakon što su televizijske postaje u srijedu prikazale kako policajke šamaraju, šakama udaraju i za kosu vuku mlade žene koje su zatekli na ljubavnom sastanku u parku jednog zapadno indijskog grada, zemljom su zavladale konsternacija i protesti.

Indijski su mediji objavili kako je jedan par maltretiranjem policije pred televizijskim kamerama toliko bio ponižen da se uopće nije vratio kući.

"Je li pogrešno zaljubiti se? Tko je policajcima dao pravo da tuku i maltretiraju ljude", upitala se jedna žena u gradu Meerut, u pokrajini Uttar Pradesh pred kamerama televizijske postaje Aaj Tak.

Od utorka Tv gledatelji na svojim ekranima gledaju mlade uplakane žene koje policajke mlate šakama i maltretiraju u sklopu "akcije Romeo" koja ima za cilj spriječiti seksualno zlostavljanje žena.

Mladi se Indijci često nalaze u parkovima budući da se na ljubavne sastanke prije braka u Indiji gleda s negodovanjem. No niti u parkovima nemaju mira jer ih policija maltretira i ucjenjuje prijeteći im da će ih prijaviti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙