FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

za noć! Gruzija uhapsila Djeda Mraza

TBILISI, 26. prosinca 2005. (HinaAP) - Gruzija je u nedjelju službenoobjavila da je nakon gotovo godinu dana duge potrage pronašla iuhapsila Djeda Mraza.
TBILISI, 26. prosinca 2005. (HinaAP) - Gruzija je u nedjelju službeno objavila da je nakon gotovo godinu dana duge potrage pronašla i uhapsila Djeda Mraza.

Gruzijsko ministarstvo unutarnjih poslova odaslalo je novinarima u Tbilisiju hitnu obavijest o održavanju izvanredne tiskovne konferencije u nedjelju navečer što je odmah potaknulo nagađanja da je policija napokon uhitila najtraženijeg kriminalca u zemlji.

Međutim, ministar Vano Merabišvili osobno se pojavio za govornicom i objavio da je Djed Mraz, središnja figura novogodišnjih proslava u svim zemljama bivšeg SSSR-a, pronađen u planinskom području 350 kilometara sjeverno od Tbilisija.

"Sada, kada je Djed Mraz u pritvoru, nema nikakvih opasnosti da nova, 2006. godina neće stići", rekao je Merabišvili novinarima koji su do posljednjeg mjesta napunili dvoranu u ministarstvu.

"Mi, predsjednik i svi ministri pobrinut ćemo se da Djed Mraz ima ugodan boravak u Tbilisiju i da ostane dovoljno dugo da svim građanima Gruzije poželi sretnu novu godinu", završio je ministar uz široki osmjeh.

Kako su novinari, očekujući ozbiljnu vijest, reagirali na ovu šalu nije objavljeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙