FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Toppmoeller izbornik Gruzije

TBILISI, 25. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Njemački nogometnistručnjak Klaus Toppmoeller (54) imenovan je za novoga izbornikagruzijske reprezentacije te je s tamošnjim savezom potpisao ugovor nadvije godine.
TBILISI, 25. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Njemački nogometni stručnjak Klaus Toppmoeller (54) imenovan je za novoga izbornika gruzijske reprezentacije te je s tamošnjim savezom potpisao ugovor na dvije godine.

"Ugovor još nijsmo potpisali, ali to bi se trebalo dogoditi u naredna dva tjedna", rekao je predsjednik Gruzijskog nogometnog saveza Nodar Ahalkatsi.

Toppmoeller će na klupi Gruzije zamijeniti Gaioza Darsadzea pod čijim je vodstvom Gruzija završila kvalifikacijski ciklus za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Darsadze je bio v.d. izbornika od srpnja kada je otkaz dobio dotadašnji izbornik Alain Giresse zbog loših rezultata.

Toppmoeller je s Bayerom iz Leverkusena 2002. godine stigao do finala Lige prvaka gdje je izgubio od madridskog Reala, dok mu je posljednji posao bio treniranje Hamburger SV-a u kojemu je dobio otkaz u listopadu prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙