FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

HAMBURG - Pokušaji da se prikriju pogreške na poslu uglavnom se osvećuju, navodi se u studiji Instituta znanja u Hamburgu koju je naručio muenchenski magazin Freundin. Oko 60 posto ispitanih priznalo je da je bilo posramljeno kada su pokušali sakriti svoje pogreške. Laganje također stvara probleme: 46 posto muškaraca i 37 posto žena reklo je da je palo u zamku zbog laži. Posebice opasne situacije pojavljuju se na domjencima koje priređuju tvrtke - oko 50 posto muškaraca i gotovo 35 posto žena napilo se na domjenku i kasnije je požalilo. Spuštena očica na čarapama može izazvati stres kod nekih žena, međutim, samo 3 posto muškaraca se zabrinjava zbog mrlje na košulji. Studija je provedena među 1.073 muškaraca i žena u dobi između 18 i 60 godina.

KOELN - Muževi koji se dosađuju tradicionalna su smetnja ženama kad idu u kupovinu odjeće, ali najveći problem su premale kabine za presvlačenje, pokazalo je istraživanje TNS Emnida koje je obavljeno za časopis Lenz u Koelnu. Ispitivanjem su obuhvaćene 1.004 žene, a njih 55 posto je izjavilo da su kabine za presvlačenje u trgovinama premale, a 54 posto drži kako bi u njima uvijek trebala biti postavljena ogledala. Ukupno 32 posto ispitanica izjavilo je da bi u kabinama trebalo postaviti ugodnije svjetlo.

BANGKOK - Novi trgovački centar koji će se otvoriti u Bangkoku 2006. godine imat će "Gay aveniju" u kojoj će biti trgovine čiji su vlasnici homoseksualci, piše Bangkok Post. Prostor će zauzimati 2.400 četvornih metara u Tawana Center Parku koji se otvara u ožujku 2006. godine. Direktor projekta Anuson Jaruwattananukool kazao je da će trgovine nuditi proizvode poput namještaja, modnih artikala, detalja za dekoraciju, ali se nijedna trgovina neće baviti seksom na bilo koji način.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙