FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iransko ministarstvo vanjskih poslova podržava svoga predsjednika

TEHERAN, 16. prosinca 2005. (Hina/dpa) Iransko ministarstvo vanjskihposlova podržalo je nove protuizraelske izjave predsjednika državeMahmuda Ahmadinedžda dijeleći njegove sumnje o razmjerima holokausta,javila je u petak iranska studentska agencija ISNA.
TEHERAN, 16. prosinca 2005. (Hina/dpa) Iransko ministarstvo vanjskih poslova podržalo je nove protuizraelske izjave predsjednika države Mahmuda Ahmadinedžda dijeleći njegove sumnje o razmjerima holokausta, javila je u petak iranska studentska agencija ISNA.

"Stajalište je predsjednika države da bi zemlje koje tvrde da je u Europi ubijen velik broj Židova trebale iz svojih džepova Židovima isplatiti odštetu", rekao je ministar vanjskih poslova Manušher Motaki.

"To što je u posljednjih nekoliko dana izrečeno, logičan je stav koji je u skladu sa stajalištima Islamske Repubilike", dodao je ministar.

Motaki je dodao kako se Iran u zadnjih 27 godina protivio primanju Izraela u Ujedinjene narode. "Europljani i Zapad navikli su da drugi slušaju kada oni govore, no mi im savjetujemo da se povremeno posvete slušanju jer u tome što čuju zasigurno ima logike. Ako se s time ne slažu, tada bih im preporučio da odgovore na logičan i argumentiran način", kazao je Motaki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙