FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike HCR-a

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Nakon dvogodišnjeg pregovaranjaizmeđu Vlade i dviju sindikalnih organizacija koji okupljajuzaposlenike na poslovima razminiranja danas je potpisan Kolektivniugovor za javne službenike i namještenike Hrvatskog centra zarazminiranje (HCR).
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Nakon dvogodišnjeg pregovaranja između Vlade i dviju sindikalnih organizacija koji okupljaju zaposlenike na poslovima razminiranja danas je potpisan Kolektivni ugovor za javne službenike i namještenike Hrvatskog centra za razminiranje (HCR).

Kolektivni ugovor je u ime Vlade potpisao Zlatko Gledec, u ime HUS-ova Sindikata zaposlenih na poslovima razminiranja Dražen Kiš te u ime Sindikata humanitarnog razminiranja Igor Vukorepa.

Potpisivanju Kolektivnog ugovora bili su nazočni savjetnik predsjednika Vlade za poslove razminiranja i predsjednik Savjeta HCR-a Đuro Brodarac i ravnatelj HCR-a Oto Jungwirth.

Svi nazočni izrazili su zadovoljstvo što je taj važan dokument potpisan te što je u redovitu saborsku proceduru upućen prijedlog novog zakona o razminiranju, čije se donošenje očekuje ovih dana, priopćio je Hrvatski centar za razminiranje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙