FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božićni Velesajam od 15. do 30. prosinca

ZAGREB, 13. prosinca 2005. (Hina) - Posljednja i najveselija priredbaZagrebačkoga velesajma Božićni Velesajam, namijenjena širokoj publici,ove se godine održava od 15. do 30. prosinca, pod pokroviteljstvomGradskog poglavarstva, izvijestili su sa ZV-a.
ZAGREB, 13. prosinca 2005. (Hina) - Posljednja i najveselija priredba Zagrebačkoga velesajma Božićni Velesajam, namijenjena širokoj publici, ove se godine održava od 15. do 30. prosinca, pod pokroviteljstvom Gradskog poglavarstva, izvijestili su sa ZV-a.

Božićni Velesajam danas predstavlja najveći zabavno-prodajni park u Zagrebu i Hrvatskoj, a kako su istaknuli predstavnici ZV-a, i ove će godine posjetiteljima ponuditi besplatan ulaz tijekom dva dana (15. i 20. prosinca), stalni besplatni ulaz za djecu do 7 godina, besplatni parkirališni prostor i povoljnu cijenu ulaznice od 10 kuna.

Posebna atrakcija ovogodišnjeg Božićnog sajma je Djedamrazija - zemlja Djeda Mraza koja se prostire na 4.000 četvornih metara.

Osim toga, na sajmu će se u Božićnoj velekuhinji svakoga dana u poslijepodnevnim satima pripremati hrvatska jela koja se najčešće pripremaju u vrijeme blagdana, a organizatori najavljuju i božićno kino, božićni playbox u kojem će biti predstavljena bogata ponuda svjetske produkcije zabavnih i edukativnih računalnih programa itd.

Kao i prethodnih godina, na Božićnom će se sajmu predstaviti i Policijska uprava zagrebačka to kroz tri tematske cjeline: Policija u zajednici, Mir i dobro i Prometna policija.

Božićni Velesajam, kako je najavljeno, nudi cjelovit zabavni i revijalni sadržaj, a otvorit će ga zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙