FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam knjige u Istri od 1. do 10. prosinca

PULA, 28. studenoga 2005.(Hina) - Direktorica 11. sajma knjige u IstriMagdalena Vodopija na današnjoj je konferenciji za novinare u Pulipredstavila program ovogodišjeg sajma koji će se od 1. do 10. prosincaodržati u pulskom Domu hrvatskih branitelja.
PULA, 28. studenoga 2005.(Hina) - Direktorica 11. sajma knjige u Istri Magdalena Vodopija na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli predstavila program ovogodišjeg sajma koji će se od 1. do 10. prosinca održati u pulskom Domu hrvatskih branitelja.

Ovogodišnji festival knjiga i autora okupit će 250 hrvatskih nakladnika koji će izložiti oko dvadeset tisuća naslova. Središnja tema sajma je krimić, a sajamski slogani "Sajam s alibijem", "Sajam s predumišljajem" i "Sajam iz nehaja".

Osim brojnih najavljenih gostiju direktorica Magdalena Vodopija potvrdila je dolazak jedne od najpoznatijih suvremenih talijanskih autorica Dacie Maraini, a poznati pisci krimića William Lashner, Andrej Kurkov i Nicolas Remin, uz hrvatske Juricu Pavičića, Gorana Tribusona i druge, predstavit će se u sklopu programa "Ne pucajte u autora".

Vrhunac sajamskih događaja je dodjela književne nagrade "Kiklop" 7. prosinca, a sajamska je novost i "Kiklopov štand" s izlošcima svih naslova nominiranih za tu nagradu te štandovi izdavača nositelja programskog dijela sajma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙