FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks: Prosvjedi radi potore Hrvatskoj, Gotovini i istini

ZAGREB, 11. prosinca 2005. (Hina) - Komentirajući današnje prosvjede uhrvatskim gradovima u znak potpore uhićenom generalu Anti Gotovini,predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks izjavio je da su stajalištavlasti već poznata, to jest da prosvjedi trebaju biti u službi davanjapotpore i Hrvatskoj i generalu Gotovini i istini.
ZAGREB, 11. prosinca 2005. (Hina) - Komentirajući današnje prosvjede u hrvatskim gradovima u znak potpore uhićenom generalu Anti Gotovini, predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks izjavio je da su stajališta vlasti već poznata, to jest da prosvjedi trebaju biti u službi davanja potpore i Hrvatskoj i generalu Gotovini i istini.

"Prosvjedi trebaju biti u službi istine i angažiranja svih da suzbiju reviziju hrvatske povijesti i dade potpora i Vladi da maksimalno angažira najbolje stručnjake, i pravne i druge, kako bi se oborila optužnica koja se zasniva na neprihvatljivim postavkama".

"To je svrha i cilj ovih prosvjeda koji trebaju biti mirni i dostojanstveni", rekao je predsjednik Sabora Vladimir Šeks prije euharistijskog slavlja u zagrebačkoj katedrali prigodom donošenja Betlehemskog svjetla u zagrebačku prvostolnicu iz Beča.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙