FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: Udruge proistekle iz Domovinskog rata ne će sudjelovati na prosvjedu u Splitu

GOSPIĆ, 9. prosinca 2005. (Hina) - Udruge proistekle iz Domovinskograta Ličko-senjske županije ne će sudjelovati na prosvjedu HVIDR-e,najavljenu za nedjelju u Splitu, jer smatraju da su jučerdostojanstveno dale punu potporu generalu Anti Gotovini, kao i svimhrvatskim građanima osumnjičenima pred Haaškim sudom, zaključeno je napopodnevnoj sjednici Koordinacije udruga iz Domovinskog rata uGospiću.
GOSPIĆ, 9. prosinca 2005. (Hina) - Udruge proistekle iz Domovinskog rata Ličko-senjske županije ne će sudjelovati na prosvjedu HVIDR-e, najavljenu za nedjelju u Splitu, jer smatraju da su jučer dostojanstveno dale punu potporu generalu Anti Gotovini, kao i svim hrvatskim građanima osumnjičenima pred Haaškim sudom, zaključeno je na popodnevnoj sjednici Koordinacije udruga iz Domovinskog rata u Gospiću.

Članovi udruga poduprli su Vladu da svim pravnim sredstvima pomogne obrani svih hrvatskim građana, osumnjičenih pred Haaškim sudom.

U priopćenju županijske Koordinacije udruga iz Domovinskog rata također se navodi kako Koordinacija "osuđuje sinoćnji vandalski čin prosvjednika na Markovu trgu u Zagrebu".

Sjednici Koordinacije nazočili su i potpredsjednik Hrvatskog sabora Darko Milinović i gospićki gradonačelnik Milan Kolić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙