FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janša pozdravio uhićenje Gotovine

LJUBLJANA,8. prosinca 2005.(Hina) - Slovenski premijer Janez Janša učetvrtak je pozdravio vijest o uhićenju generala Ante Gotovine, javilaje slovenska agencija STA.
LJUBLJANA,8. prosinca 2005.(Hina) - Slovenski premijer Janez Janša u četvrtak je pozdravio vijest o uhićenju generala Ante Gotovine, javila je slovenska agencija STA.

"Potvrdilo se ono što smo stalno tvrdili kad smo izražavali potporu Hrvatskoj, a to je da ne vjerujemo da je Gotovina u Hrvatskoj", rekao je Janša u Londonu, nakon sastanka s britanskim premijerom Tonyjem Blairom posvećenog pitanjima proračuna Europske unije.

Janša je izjavio da je Slovenija podržavala što skoriji početak pregovora EU-a s Hrvatskom jer je sumnjala da je Gotovina u dosegu hrvatskih vlasti.

"Velika Britanija je prema tom pitanju bila skeptična, ali sada u to vjeruje. Što se tiče Hrvatske, postupili smo pravilno i dobro je da je ta priča okončana. To dokazuje da pravni poredak funkcionira i da nije moguće ništa napraviti, a da te ne stigne ruka pravde", rekao je Janša nakon susreta s Blairom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙