FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokoru tri nagrade "Poslovni ugled 2005"

ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu konferencije o poslovnomugledu "Corporate Reputation" danas su po prvi put dodijeljene nagrade"Poslovni ugled 2005" u osam kategorija, a najveći broj nagrada, njihtri, dobio je Agrokor.
ZAGREB, 7. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu konferencije o poslovnom ugledu "Corporate Reputation" danas su po prvi put dodijeljene nagrade "Poslovni ugled 2005" u osam kategorija, a najveći broj nagrada, njih tri, dobio je Agrokor.

Agrokoru je tako dodijeljena nagrada Poslovni ugled u kategorijama definirana vizija razvoja, društvena odgovornost te dugoročna investicijska vrijednost.

Dvije je nagrade - u kategoriji sposobno rukovodstvo te inovativnost dobio pak Ericsson Nikola Tesla.

Plivi je nagrada dodijeljena za kvalitetu zaposlenih, Podravki za kvalitetu proizvoda/usluga, a Vindiji za etičnost u poslovnim kontaktima.

Projekt nagrade "Poslovni ugled 2005" je partnerski projekt konzultantske kuće Stratego Group, medijske kuće Lider Press i tvrtke Infoarena.

Prema riječima direktora Stratego Group-e Boruta Zemljiča, nagrađene je odabrao žiri koji je činilo 200-tinjak menadžera, novinara, stručnjaka te predstavnika akademske zajednice.

Dodao je kako su članovi žirija definiranu viziju razvoja, sposobno rukovodstvo i kvalitetu proizvoda/usluga ocijenili kao tri najbitnije karakteristike poslovnog ugleda jedne tvrtke.

Zemljič je istaknuo i kako je ove godine nagrada započela na lokalnoj razini, no kako bi u 2006. ta nagrada trebala ući u sustav međunarodnog vrednovanja RegTrack.

Nagrade su dodijeljene u sklopu konferencije, koja je okupila brojne inozemne i domaće stručnjake i gospodarstvenike, a na kojoj su obrađivane teme poput stvaranja i upravljanja poslovnim ugledom, utjecaja korporativnih komunikacija na poslovni ugled, financijskih aspekata poslovnog ugleda i sl.

(Hina) xrub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙