FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CROMA uručila nagrade najboljim menadžerima u 2004.

ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Hrvatsko udruženje menadžera ipoduzetnika (Croma) dodijelilo je večeras na prigodnoj svečanostipriznanja nagrađenim menadžerima u izboru naj-menadžera 2005.
ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (Croma) dodijelilo je večeras na prigodnoj svečanosti priznanja nagrađenim menadžerima u izboru naj-menadžera 2005.

Menadžer godine u kategoriji velikih poduzeća za 2005. predsjednik je Uprave i glavni direktor tvrtke "Dalekovod" Luka Miličić, a u kategoriji srednjih poduzeća direktor i vlasnik tvrtke Tehnix (proizvodnja strojeva i opreme za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom) Đuro Horvat.

U kategoriji malih poduzeća menadžerica godine je Bernarda Cecelja, direktorica i vlasnica poduzeća za proizvodnju kreveta i madraca "Bernarda".

Za menadžera godine u javnim poduzećima proglašen je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Milan Skoblar, a za najboljeg menadžera u inozemnim poduzećima izabran je predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Erik Jan Schoevers.

Nagradu za poduzetnika godine dobio je Roberto Fattori, direktor i vlasnik tvrtke "Vision", ujedno vlasnik, suvlasnik ili direktor još četiriju društava.

Nagradu Crome za životno djelo ove je godine dobio akademik Jakša Barbić, poznati pravni stručnjak za ekonomsko, trgovačko i korporativno pravo.

Najbolji projektni menadžer je Milan Ikonić, direktor tvrtke SGS Adriatica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙