FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra dodjela nagrada "Poslovni ugled"

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu konferencije o poslovnomugledu, koja se sutra održava u Zagrebu, bit će prvi put dodijeljenanagrada "Poslovni ugled 2005".
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu konferencije o poslovnom ugledu, koja se sutra održava u Zagrebu, bit će prvi put dodijeljena nagrada "Poslovni ugled 2005".

Riječ je o partnerskom projektu poslovnog tjednika Lider, konzultantske kuće Stratego Group i agencije za poslovno obrazovanje i poslovno informiranje Infoarena.

Poslovni je ugled nužan preduvjet uspostavljanja kvalitetne suradnje s partnerima i stjecanja povjerenja potrošača. To je nevidljivo sredstvo koje vodi prema vidljivim rezultatima i koristima tvrtke, zapravo standard na temelju kojega se procjenjuje recentna uspješnost, ali i buduća projekcija poslovnog uspjeha tvrtki, ističu organizatori.

Snaga je vodećih kompanija upravo u tome što su na vrijeme prepoznale poslovni ugled kao conditio sine qua non suvremenog poslovanja i postigle ključnu komparativnu prednost pred ostalim igračima u tržišnoj utakmici.

Tržišni lideri prihvaćaju inovativnost i kvalitetu proizvoda i usluga kao komponente uspjeha važnije od investiranja u velike i skupe marketinške kampanje koje sve teže dopiru do potrošača.

Žiri, koji čini 200 uglednih hrvatskih stručnjaka, kandidira i ocjenjuje tvrtke prema osam kriterija. Žiri čine aktivni menadžeri (srednji i visoki menadžment), novinari, sveučilišni profesori ekonomije i ostali stručnjaci, a rezultate prikuplja i obrađuje konzultantska kuća Stratego Group, članica ESOMAR-a.

Pobjednici natjecanja za poslovni ugled bit će proglašeni u osam kategorija definirana vizija razvoja , inovativnost, sposobno rukovodstvo, kvaliteta zaposlenih, kvaliteta proizvoda/usluga, dugoročna investicijska vrijednost, društvena odgovornost, etičnost u poslovnim kontaktima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙