FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Makarska: 17-godišnji učenik profesoru zadao ubodnu ranu

MAKARSKA/SPLIT,6. prosinca 2005.(Hina) - Sedamnaestogodišnji učenikmakarske srednje škole zadao je tijekom nastave ubodnu ranu svojemu57-godišnjem profesoru, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko -dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.
MAKARSKA/SPLIT,6. prosinca 2005.(Hina) - Sedamnaestogodišnji učenik makarske srednje škole zadao je tijekom nastave ubodnu ranu svojemu 57-godišnjem profesoru, izvjestila je glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Profesor je prevezen na hitni kirurški prijam splitske Kliničke bolnice gdje je u tijeku operacija, no, kako se doznaje od dežurnog liječnika, život mu nije u opasnosti.

Učenik je u pratnji roditelja priveden u makarsku policijsku postaju gdje nad njim traje kriminalistička obrada, kazala je Kraljević Gudelj, dodajući kako se okolnosti tog događaja i razlozi koji su učenika naveli na takav čin još utvrđuju.

Kako se doznaje riječ je o profesoru hrvatskog jezika u Srednjoj školi "Fra Andrije Kačića Miošića" Zdravku Pervanu.

Od ravnatelja te srednje škole Slavka Gudelja doznaje se kako je učenik za vrijeme trećeg sata oko 16 sati, "dok je profesor čitao neku pjesmicu, na iznenađenje ostalih učenika, izvadio nož iz torbe i ubo profesora u prsi".

"Nastao je kaos u razredu, odmah smo pozvali policiju i hitnu pomoć, a profesor je odvezen u Split u bolnicu", rekao je ravnatelj Gudelj.

Dodao je kako učenik nije bio problematičnog ponašanja niti je ičim ukazivao da bi mogao napraviti tako nešto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙