FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponovljena izborna konvencija sinjskog SDP-a zatvorena za javnost

SINJ, , 3. prosinca 2005. (Hina) - Večeras se u Sinju održavaponovljena izborna konvencija gradske organizacije SDP-a, no zatvorenaje za javnost.
SINJ, , 3. prosinca 2005. (Hina) - Večeras se u Sinju održava ponovljena izborna konvencija gradske organizacije SDP-a, no zatvorena je za javnost.

Novinarima je zabranjeno prisustvovanje, zbog, kako je rekao dosadašnji predsjednik Gradskog odbora stranke Velibor Milošević, što su neobjektivno izvještavali o izbornoj konvenciji održanoj prije mjesec dana.

Večerašnjoj izbornoj konvenciji prisustvuju, među ostalima, tajnik Glavnog odboar SDP-a Igora Dragovan, te čelnici županijske organizacije te stranke, koji su također suglasni s Miloševićem da novinari ne mogu prisustvovati konvenciji.

Izbori na konvenciji sinjskoga SDP-a održanoj 4. studenog nisu priznati zbog kršenja odredaba Statuta stranke. Naime, u izbornom povjerenstvu bilo je i osoba koje su bile kandidati za određene dužnosti, a u izboru nekoliko članova stranačkih tijela nije poštivana natpolovična većina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙