FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNDP: Smanjiti nezaposlenost i siromaštvo na Kosovu do 2015.

PRIŠTINA,2.prosinca 2005.(Hina) - Nezaposlenost na Kosovu će do 2015.godine biti smanjena, a ekstremno siromaštvo u kojem živi 12 posto stanovnika će nestati, izjavili su u petak u Prištini predstavniciPrograma za razvoj UNDP na konferenciji za novinstvo na kojoj jepredstavljen projekt stvaranja novih radnih mjesta.
PRIŠTINA,2.prosinca 2005.(Hina) - Nezaposlenost na Kosovu će do 2015. godine biti smanjena, a ekstremno siromaštvo u kojem živi 12 posto stanovnika će nestati, izjavili su u petak u Prištini predstavnici Programa za razvoj UNDP na konferenciji za novinstvo na kojoj je predstavljen projekt stvaranja novih radnih mjesta.

Tijekom ostvarivanja tog projekta za šest mjeseci je otvoreno 900 novih radnih mjesta dok je u duljem razdoblju zaposleno još 800 novih radnika, rečeno je na konferenciji za novinstvo.

Predstavnici UNDP-a na Kosovu rekli su da je svrha njihove misije rješavati problem nezaposlenosti, jer je bez posla 40 posto aktivnog stanovništva, što je najviša stopa nezaposlenosti u regiji.

Prošle godine je UNDP počeo program otvaranja novih radnih mjesta i u taj je fond do sada uloženo 1,750 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙