FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosumi ne očekuje nemire tijekom pregovora o statusu Kosova

PRIŠTINA,11. studenoga 2005.(Hina) - Premijer Kosova Bajram Kosumiizrazio je u petak nadu da na Kosovu neće biti nemira tijekompregovora o statusu Kosova.
PRIŠTINA,11. studenoga 2005.(Hina) - Premijer Kosova Bajram Kosumi izrazio je u petak nadu da na Kosovu neće biti nemira tijekom pregovora o statusu Kosova.

Nakon susreta s civilnim upraviteljom UN-a na Kosovu Sorenom Jessen-Petersenom, Kosumi je izrazio uvjerenost da će narod Kosova snažno podržati pregovarački proces kao i kosovske pregovarače i institucije.

"Ako postoje skupine ili pojedinci unutar ili izvan Kosova koji su nezadovoljni procesom pregovora tada mi trebamo učiniti sve da ih uvjerimo da je proces kroz koji prolazimo najbolji put do istinite slobode na Kosovu", izjavio je premijer Bajram Kosumi.

Civilni upravitelj UN-a na Kosovu Soren Jessen- Petersen i premijer Bajram Kosumi razgovarali su u petak o jačanju ljudskih kapaciteta u javnoj administraciji na Kosovu kako bi nakon definiranja statusa Kosovo imalo potrebne mehanizme za samostalno upravljanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙