FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenci dobili posao od 50 milijuna eura u BiH

LJUBLJANA,2. prosinca 2005.(Hina) - Ljubljanska tvrtka "Turboinštitut"dobila je koncesiju za gradnju 31 male hidroelektrane u Bosni iHercegovini. Direktor tvrtke Vladimir Kercan potpisao je ugovor pokojemu će njegovo poduzeće na pritocima Neretve, Neretvici i Ljutoj, postaviti male hidroelektrane, a vrijednost posla je 50 milijunaeura. (Hina) xfl ybs
LJUBLJANA,2. prosinca 2005.(Hina) - Ljubljanska tvrtka "Turboinštitut" dobila je koncesiju za gradnju 31 male hidroelektrane u Bosni i Hercegovini. Direktor tvrtke Vladimir Kercan potpisao je ugovor po kojemu će njegovo poduzeće na pritocima Neretve, Neretvici i Ljutoj, postaviti male hidroelektrane, a vrijednost posla je 50 milijuna eura.

Prvih šest bit će izgrađeno iduće godine, a preostale do 2008., navodi slovenski poslovni list "Finance" od petka. Ljubljanska tvrtka na natječaju za koncesiju pobijedila je više uglednih svjetskih tvtki, pa i tvrtku nekadašnjega jugoslavenskog premijera Ante Markovića koja se također natjecala, navodi "Finance".

(Hina) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙