FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podignuta optužnica protiv sumpetarskog pedofila

SPLIT,2. prosinca 2005.(Hina) - Županijsko državno odvjetništvo podigloje optužnicu protiv 60-godišnjeg Bore Zemunika iz Sumpetra kod Omiša,optuženog za spolni odnos nad tri malodobne osobe i bludničenje nadjednom, potvrđeno je u odvjetništvu.
SPLIT,2. prosinca 2005.(Hina) - Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 60-godišnjeg Bore Zemunika iz Sumpetra kod Omiša, optuženog za spolni odnos nad tri malodobne osobe i bludničenje nad jednom, potvrđeno je u odvjetništvu.

Zemunika se tereti da je od 2003. do ljeta 2005. počinio kažnjiva djela spolnog odnosa nad 11-godišnjakom, 9-godišnjakom i 14-godišnjakom, te kažnjivo djelo bludnih radnji nad 16-godišnjakom, u svojoj obiteljskoj kući u Sumpetru.

Zemunik je pod sumnjom za pedofiliju priveden početkom rujna ove godine, kada ga se teretilo za seksualno zlostavljanje dvojice dječaka.

Njegovo je privođenje izazvalo revolt mještana koji su porazbijali izloge njegova dućana u Omišu i kuće u Sumpetru te mu zapalili barku u mjesnoj lučici.

Premda se u međuvremenu javio puno veći broj dječaka, sada punoljetnika, ali i djevojčica, koje je Zemunik navodno zlostavljao, optužnica je, nakon ispitivanja većeg broja osoba i mogućih oštećenika, podignuta za spolne odnose nad tri i bludničenje nad jednim dječakom.

Zemunik je u pritvoru od 4. rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙