FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: Sedam godina zatvora pedofilu

ZADAR, 8. studenog 2005. (Hina) - Vijeće za mladež Županijskog suda uZadru zbog pokušaja spolnog odnosa s djetetom, bluda i zadovoljavanjapohote pred djetetom danas je na nepravomoćnu kaznu zatvora od sedamgodina osudilo 47-godišnjeg građanina s karlovačkog područja.
ZADAR, 8. studenog 2005. (Hina) - Vijeće za mladež Županijskog suda u Zadru zbog pokušaja spolnog odnosa s djetetom, bluda i zadovoljavanja pohote pred djetetom danas je na nepravomoćnu kaznu zatvora od sedam godina osudilo 47-godišnjeg građanina s karlovačkog područja.

Optuženi je proglašen krivim za navedena kažnjiva djela, koja je počinio nad petogodišnjom djevojčicom u zadarskom zaleđu gdje je živio u susjedstvu djevojčice i njezine samohrane majke koja je djela otkrila potkraj kolovoza i obavijestila policiju.

Tijekom rasprave branio se tvrdnjom da se ničega ne sjeća jer je bio alkoholiziran. Sud mu je u presudi odredio i obvezno liječenje od alkoholizma, a do pravomoćnosti presude produljen mu je pritvor.

Sutkinja Enka Moković je kao olakotne okolnosti navela da je u trenutku kad je počinio djela bio smanjeno uračunljiv, da je bio alkoholiziran te da se pokajao, a kao otegotnu okolnost da je već osuđivan za više imovinskih delikata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙