FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: bilo bi dobro da se sporazum povuče

NOVA KAPELA, 1. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesićdanas je izjavio kako bi bilo dobro da Sporazum s Austrijom o povratuimovine i ne dođe pred Sabor, već da se povuče i još jednom dobrorazmotri.
NOVA KAPELA, 1. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić danas je izjavio kako bi bilo dobro da Sporazum s Austrijom o povratu imovine i ne dođe pred Sabor, već da se povuče i još jednom dobro razmotri.

Za prijepodnevna posjeta Novoj Kapeli u Brodsko-posavskoj županiji predsjednik Mesić je na pitanje je li zbog sporazuma u sukobu s premijerom Ivom Sanaderom odgovorio kako nije ni u kakvu sukobu.

"Samo sam prigovorio na prijedlog sporazuma za koji mislim da bi bio presedan i velik problem ne samo za nas nego i za druge zemlje koje imaju slične probleme kao i mi", kazao je Mesić.

Za posjeta Novoj Kapeli predsjednik Mesić je s vodstvom te općine razgovarao o mnogim neriješenim infrastrukturnim teškoćama, posebno o vodoopskrbi.

Kazao je kako se bez rješavanja svih tih pitanja ne može razvijati ni malo i srednje poduzetništvo te da i Hrvatske vode i Elektroprivreda moraju tomu pridonijeti i pomoći općini u uklanjanju teškoća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙