FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zasjedalo Vladino Povjerenstvo za decentralizaciju

ZAGREB, 30. studenog 2005. (Hina) - Povjerenstvo Vlade RepublikeHrvatske za decentralizaciju održalo je danas sjednicu, u Središnjemdržavnom uredu za upravu, na kojoj su imenovani članovi radne skupineza obrazovanje, priopćeno je iz Ureda.
ZAGREB, 30. studenog 2005. (Hina) - Povjerenstvo Vlade Republike Hrvatske za decentralizaciju održalo je danas sjednicu, u Središnjem državnom uredu za upravu, na kojoj su imenovani članovi radne skupine za obrazovanje, priopćeno je iz Ureda.

U radnu skupinu su imenovani načelnik Odjela za osnovno obrazovanje u Upravi za predškolski odgoj i osnovno obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Lautaro Galinović, načelnik samostalne Službe za inspekciju Ministarstva Marijan Kajmak, voditelj Odsjeka prosvjetne inspekcije Ministarstva Želimir Šimičić te predsjednik Udruge općina RH, općina Blato Ivo Gavranić.

Povjerenstvo je održalo sastanak s radnim skupinama za poljoprivredu, zdravstvo, socijalnu skrb, te radnom skupinom za jačanje fiskalnog kapaciteta i dalo im smjernice za rad, stoji u priopćenju.

Radne skupine su upućene da rade svaka u svom djelokrugu i u međuvremenu se sastanu, te će o tome izvijestiti Povjerenstvo za decentralizaciju na idućoj sjednici sljedećeg mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙