FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proslava Međunarodnog dana invalida sutra u Lisinskom

ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Središnja zagrebačka proslava upovodu Međunarodnog dana invalida, 3. prosinca, održat će se sutra uKoncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.
ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Središnja zagrebačka proslava u povodu Međunarodnog dana invalida, 3. prosinca, održat će se sutra u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Proslavu organiziraju zagrebački gradski Ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, te URIHO - ustanova za rehabilitaciju hendikepiranih osoba profesionalnom rehabilitacijom i zapošljavanjem, koji ujedno proslavlja i svoj dan, izvijestio je Ured za zdravstvo.

Manifestacija u Lisinskom počinje u 16 sati prodajnom izložbom u predvorju velike dvorane na kojoj će posjetitelji moći kupiti radove osoba s invaliditetom i upoznati se s radom njihovih udruga i ustanova.

U 17 sati počinje okrugli stol "Sport i osobe s invaliditetom" tijekom kojega će se dodijeliti priznanja zaslužnim sportašima među invalidima.

Humanitarni koncert s nastupom brojnih estradnih zvijezda predviđen je za 19 sati. Među izvođačima bit će Hladno pivo, Psihomodo pop, Renato Metessi i Zvijezde, Davorin Bogović, Plava trava zaborava, klapa Trogir, Gazde, Baruni, Zdravko Škender i drugi.

Ulaz na koncert je besplatan, a svi su se izvođači odrekli honorara.

"Odaziv pjevača za humanitarni koncert bio je jako velik, a još su mnogi htjeli nastupiti, ali nisu mogli ući u dvosatni program", kaže Marinka Bakula-Anđelić iz Ureda za zdravstvo.

Svake godine priredbu koju organiziraju u Lisinskom posjeti oko dvije tisuće ljudi, a nadaju se da će i ove godine odaziv biti velik.

"Pozivamo sve osobe s invaliditetom, posebice one koji inače rijetko izlaze, te njihove obitelji i prijatelje, da nam s pridruže u Lisinskom", kaže Bakula-Anđelić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙