FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Više od 200.000 osoba u Ammanu osudilo atentate

AMMAN, 18. studenog 2005. (Hina/AFP) - Više od 200.000 osobasudjelovalo je u petak u središtu Ammana na manifestaciji koju suorganizirale nevladine organizacije pod sloganom "Mimohod jednenacije" kojom se osuđuju atentati u kojima su 9. studenoga poginule 54osobe u jordanskom glavnom gradu.
AMMAN, 18. studenog 2005. (Hina/AFP) - Više od 200.000 osoba sudjelovalo je u petak u središtu Ammana na manifestaciji koju su organizirale nevladine organizacije pod sloganom "Mimohod jedne nacije" kojom se osuđuju atentati u kojima su 9. studenoga poginule 54 osobe u jordanskom glavnom gradu.

"Više do 100.000 osoba sudjelovalo na početku manifestacije, a njihov broj je rastao kako je kolona odmicala prema sjedištu gradske uprave i dosegao 250.000 osoba", rekao je izvor iz jordanske policije.

Pred gradskom upravom govornici su osudili "zločin divljeg terorista" i zatim recitirali pjesme u slavu Jordana, kralja i dinastije.

Poduzete su mjere sigurnosti na granicama gdje su putnici, automobili, autobusi i kamioni strogo pregledani", rekao je ministar unutarnjih poslova Aouni Yervass koji je sudjelovao na manifestaciji u Ammanu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙