FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osijeku počinju Dani Porina

OSIJEK,15. studenoga 2005.(Hina)- Nastupom grupe "Magnetic" i "Lavina",te nizom promotivnih akcija večeras u Osijeku počinju Dani Porina,glazbene manifestacije koji se u Hrvatskoj održavaju 12 puta zaredom.
OSIJEK,15. studenoga 2005.(Hina)- Nastupom grupe "Magnetic" i "Lavina", te nizom promotivnih akcija večeras u Osijeku počinju Dani Porina, glazbene manifestacije koji se u Hrvatskoj održavaju 12 puta za redom.

Uz svakodnevni program na različitim lokacijama, središnji događaj, proglašenje diskografske nagrade Porin za najbolje glazbene produkcije u prošloj godini, održat će se u nedjelju 20. studenoga u dvorani "Zrinjevac" u Osijeku.

Domaćin ovogodišnjeg Porina, osječki gradonačelnik Anto Đapić, kazao je danas kako je "za grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju veliko priznanje organiziranje tako značajne manifestacije".

Osijek kao povijesni europski grad poznat je po kulturi, glazbi i športu, "Porin" je prilika da se o svemu tome čuje, a posjetitelji i uvjere u ljepote grada, kaže Đapić. Ističe kako je značajan i gospodarski pogled na "Porin" jer svi su hoteli puni što znači da se "želimo otvarati široj hrvatskoj javnosti i kao glazbeni, kulturni ali i gospodarski partneri".

Grad Osijek za organizaciju Porina izdvojio je 250. 000 kuna, kazao je Đapić.

Po njegovim riječima ulaznica za središnju večer u slobodnoj prodaji neće biti, a u dvorani ima 1100 sjedećih mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙