FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za uređenje Westin Zagreb Hotela 15 milijuna eura

ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Potpuno preuređeni zagrebački hotelWestin, nositelj pet zvjezdica, danas je nakon dvogodišnje obnove, ukoju je uloženo 15 milijuna eura, i službeno otvoren pod brandomWestin, jednim od sedam brandova svjetske hotelske grupacije "StarwoodHotels&Resorts".
ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Potpuno preuređeni zagrebački hotel Westin, nositelj pet zvjezdica, danas je nakon dvogodišnje obnove, u koju je uloženo 15 milijuna eura, i službeno otvoren pod brandom Westin, jednim od sedam brandova svjetske hotelske grupacije "Starwood Hotels&Resorts".

Tijekom obnove hotela, koju je financirao njegov vlasnik, tvrtka za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizma HUP-Zagreb, potpuno je preuređeno svih 378 soba i apartmana, hodnici, dva restorana, velika te 13 manjih kongresnih dvorana. Promijenjene su i sve instalacije u hotelu, ugrađena su nova dizala, uvedeni novi protupožarni i sigurnosni sustavi, a broj zaposlenih se povećao na 230.

Time je hotel, kako je na današnjoj konferenciji za novinare kazao generalni direktor HUP-a Zagreb Anđelko Leko, u potpunosti zadovoljio standarde branda Westin, pod kojim danas posluje 121 hotel u 31 zemlji svijeta.

Leko je istaknuo i kako su ulaganja u šest zagrebačkih hotela u sklopu HUP-a-Zagreb u zadnje tri godine iznosila 45 milijuna eura.

Novouređeni Westin, koji ove godine slavi 30 godina, sada se po kvaliteti ponude može ravnopravno nositi sa svim ostalim svjetskim hotelima pod tim brandom, a novo uređenje svrstava ga i među najbolje zagrebačke i hrvatske hotele, dodao je Leko.

Leko se posebno zahvalio i prisutnom predsjedniku "Starwood Hotels&Resorts-a" za Europu, Afriku i Bliski istok Roelandu Vosu i drugim stručnjacima iz te korporacije na suradnji i pomoći pri realizaciji obnove te daljnjem vođenju Westin Zagreb Hotela, o čemu su ugovor potpisali prije tri godine.

Vos je pak zahvalio na povjerenju budući je Starwood korporacija 'dobila' na upravljanje oko tisuću hotelskih soba u tri hotela u Zagrebu (Westin, Sheraton i Panorama), za kojeg Vos, kao i cijelu Hrvatsku, drži da ima odlične perspektive razvoja hotelijerstva i turizma budući je u zadnje tri godine učinjen veliki iskorak u povećanju kvalitete ponude.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙