FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prva spa wellnes akademija u Hrvatskoj

OPATIJA, 24. studenog 2005. (Hina) - Prva spa wellness akademija, nakojoj će se obrazovati wellness menadžeri i terapeuti, uskoro ćepočeti s radom u lovranskom hotelu Lovran te u hotelu Novi Hotel &Resort u Novom Vinodolskom, najavljeno je danas na konferenciji zanovinare u Opatiji.
OPATIJA, 24. studenog 2005. (Hina) - Prva spa wellness akademija, na kojoj će se obrazovati wellness menadžeri i terapeuti, uskoro će početi s radom u lovranskom hotelu Lovran te u hotelu Novi Hotel & Resort u Novom Vinodolskom, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Opatiji.

U wellness akademiji provodit će se programi trajnog usavršavanja u zdravstveno-turističkoj djelatnosti, odnosno stjecati znanja za rad spa wellness menagera - trenera te terapeuta i beauty terapeuta.

Wellnes akademiju osnovale su tvrtke Ortosan iz Lovrana i Veda iz Ičića, a predavači će biti psihoterapeuti, hotelski menadžeri, ekonomisti, stručnjaci za prehranu, wellness treneri, dermatolozi i kozmetičari.

Predavanja za stjecanje osnovnih znanja u pojedinom programu trajat će od četiri do šest mjeseci. Program predavanja izrađen je na osnovi standarda i sustava izobrazbe zdravstveno turističkih djelatnika u zemljama Europske unije, Njemačke wellness federacije i europskog i internacionalnog spa wellness udruženja, rečeno je na konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙