FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio vjerodajnice veleposlanika Maroka, Koreje, Sudana

ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Predsjednik Republike StjepanMesić primio je u utorak vjerodajnice veleposlanika Kraljevine Maroko,veleposlanika DNR Koreje te Sudana u Republici Hrvatskoj, priopćeno jeiz Ureda predsjednika.
ZAGREB, 22. studenog 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je u utorak vjerodajnice veleposlanika Kraljevine Maroko, veleposlanika DNR Koreje te Sudana u Republici Hrvatskoj, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Vjerodajnice su predsjedniku Mesiću uručili Moulay Abbes Kadiri, veleposlanik Kraljevine Maroko, Jo Sung Ju, imenovan za veleposlanika DNR Koreje te Rabie Hassan Ahmed, veleposlanik Sudana u Hrvatskoj.

U svim susretima je obostrano potvrđena namjera razvoja i jačanja bilateralnih odnosa, piše u priopćenju.

Predsjednik Mesić je rekao kako je Hrvatska u svojoj vanjskopolitičkoj orijentaciji kao prioritet postavila učlanjivanje u europske i atlantske integracije, ali da Hrvatska, jednako tako, želi graditi dobre veze i sa svim ostalim državama svijeta koje prihvaćaju vrijednosti međunarodnog poretka.

U priopćenju se dodaje kako je predsjednik također istaknuo da je nužnost zajedničke suradnje osobito naglašena danas, kada se svijet povezao u borbi protiv globalnog terorizma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙