FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio vjerodajnice novih veleposlanika

ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je u utorak vjerodajnice od novih izvanrednih i opunomoćenihveleposlanika Irske, Patrica McCabea, Malte, Raymonda Mercieca iIslanda, Olafura Davidssona, priopćio je Ured Predsjednika.
ZAGREB, 15. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je u utorak vjerodajnice od novih izvanrednih i opunomoćenih veleposlanika Irske, Patrica McCabea, Malte, Raymonda Mercieca i Islanda, Olafura Davidssona, priopćio je Ured Predsjednika.

U sva tri susreta obostrano je potvrđena volja za daljnjim razvijanjem i jačanjem bilateralnih odnosa, a veleposlanici su posebno naglasili podršku svojih zemalja uključivanju Hrvatske u Europsku uniju, kaže se u priopćenju.

Bilo je riječi i o stanju u široj regiji pri čemu su veleposlanici Irske, Malte i Islanda pokazali zanimanje za Mesićevo viđenje mogućeg daljnjeg razvoja u Bosni i Hercegovini i Srbiji i Crnoj Gori, kao i njegovo viđenje u vezi s utvrđivanjem budućeg statusa Kosova, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙