FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić u četvrtak i petak u Belgiji

ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić posjetit će u četvrtak i petak Belgiju, odnosno regijuFlandriju, gdje su predviđeni susreti s flamanskim dužnosnicima,priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 24. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će u četvrtak i petak Belgiju, odnosno regiju Flandriju, gdje su predviđeni susreti s flamanskim dužnosnicima, priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda Predsjednika.

Predsjednik Mesić će u četvrtak u Antwerpenu, kao poseban gost, na međunarodnoj konferenciji Sveučilišta Lessius održati predavanje na temu "Hrvatska i jugoistočna Europa".

U Antwerpenu će predsjednik Mesić, zajedno s predstavnicima više hrvatskih luka, razgovarati o europskom modelu upravljanja lukama, a suradnja Hrvatske s Flandrijom bit će tema susreta s predstavnicima Flamanske gospodarske komore.

U Bruxellesu će se u petak, u nazočnosti hrvatskog predsjednika, potpisati Sporazum o suradnji Hrvatske obrtničke komore i Flamanske komore malih poduzetnika čime će se, kao dio procesa priključivanja europskim procesima, pomagati i poticati obuka hrvatskih obrtnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙