FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDA: Promjene koje se nude u Washingtonu nedovoljne i neprihvatljive

SARAJEVO,21. studenog(Hina) - Stranka demokratske akcije (SDA)priopćila je u ponedjeljak kako drži da predložene promjene UstavaBosne i Hercegovine o kojima se razgovara u Washingtonu ne jamčeuspostavu moderne i funkcionalne države te da nije spremna prihvatitipreinake koje bi samo formalno izmijenile postojeće stanje.
SARAJEVO,21. studenog(Hina) - Stranka demokratske akcije (SDA) priopćila je u ponedjeljak kako drži da predložene promjene Ustava Bosne i Hercegovine o kojima se razgovara u Washingtonu ne jamče uspostavu moderne i funkcionalne države te da nije spremna prihvatiti preinake koje bi samo formalno izmijenile postojeće stanje.

"Predložena rješenja... ne zadovoljavaju ni minimum potreba da se BiH uredi kao moderna i funkcionalna država", stoji u priopćenju objavljenom u Sarajevu nakon što su lokalni mediji prenijeli da je predsjednik SDA Sulejman Tihić napustio washingtonske razgovore.

SDA ističe kako kozmetičke promjene koje se nude neće doprinijeti poboljšanju stanja u zemlji te da se odlučno protivi "neprincipijelnim kompromisima u korist onih koji stoje na putu BiH ka članstvu u euroatlantskim strukturama".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙