FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik HDZ BiH ocijenio korisnim sastanak u Bruxellesu

MOSTAR, 14. studenoga 2005. (Hina) - Predsjednik HDZ-a BiH DraganČović izjavio je da je na trodnevnom skupu osam parlamentarnihstranaka iz BiH, koji je u ponedjeljak završen u Bruxellesu, postignut"ključni napredak" unatoč brojnim razlikama te da je bilo vrlo korisnookupljanje stranaka koje sada otvoreno govore o potrebama promjeneUstava BiH.
MOSTAR, 14. studenoga 2005. (Hina) - Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da je na trodnevnom skupu osam parlamentarnih stranaka iz BiH, koji je u ponedjeljak završen u Bruxellesu, postignut "ključni napredak" unatoč brojnim razlikama te da je bilo vrlo korisno okupljanje stranaka koje sada otvoreno govore o potrebama promjene Ustava BiH.

Čović je u izjavi za Radio Herceg Bosne izrazio žaljenje što sudionici skupa u Bruxellesu nisu potpisali zajedničku izjavu iako je ona bila planirana.

"Ja sam blagi optimist i vjerujem da bi do potpisivanja zajedničke izjave moglo doći već na sljedećem okupljanju za sedam dana u Sjedinjenim Američkim Državama u povodu 10. obljetnice potpisivanja Daytonskog sporazuma", rekao je Čović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙