FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tribina "Gospodarski uspjeh Varaždina"

VARAŽDIN, 17. studenog 2005. (Hina) - Zbog velikog interesa iz gotovosvih gradova i županija u Hrvatskoj za varaždinsku Slobodnu zonu idruge uspješne gospodarske i turističke projekte danas je u Varaždinupočela trodnevna tribine pod nazivom "Gospodarski uspjeh Varaždina".
VARAŽDIN, 17. studenog 2005. (Hina) - Zbog velikog interesa iz gotovo svih gradova i županija u Hrvatskoj za varaždinsku Slobodnu zonu i druge uspješne gospodarske i turističke projekte danas je u Varaždinu počela trodnevna tribine pod nazivom "Gospodarski uspjeh Varaždina".

Organiziraju je Grad Varaždin i Slobodna zona d.o.o, a na njoj sudjeluje više od 200 predstavnika jedinica lokalne samouprave iz cijele Hrvatske.

Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić tom je prilikom napomenuo da je razvoj 234 poduzetničke zone u Hrvatskoj Vlada ove godine pomogla sa 100 milijuna kuna. Isti iznos za te je namjene planiran i u državnom proračunu za iduću godinu.

Aktualna Vlada, rekao je Vukelić, u tom je pogledu napravila više u dvije, nego prošla Vlada tijekom četiri godine.

Varaždinska Slobodna zona prostire se na 65 hektara na istočnom ulazu u Varaždin. Tijekom ove godine tu su otvorene tri nove tvornice, a do kraja iduće godine završit će ih se još nekoliko.

Varaždin ima i poduzetničku zonu u Jalkovcu, a gradi je i u Brezju na južnom ulazu u grad.

(Hina) xvar yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙