FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atlas Airtours: 25 postotni porast putnika i prihoda

ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka putnička agencija AtlasAirtours zadovoljna je ovogodišnjom turističkom sezonom, do krajagodine očekuju više od 40 tisuća putnika na svim svojim programima,što je u odnosu na 2004. porast od 25 posto.
ZAGREB, 11. listopada 2005. (Hina) - Zagrebačka putnička agencija Atlas Airtours zadovoljna je ovogodišnjom turističkom sezonom, do kraja godine očekuju više od 40 tisuća putnika na svim svojim programima, što je u odnosu na 2004. porast od 25 posto.

U toj agencija slijedom povećanog fizičkog prometa u ovoj godini očekuju i 25 posto veće financijske prihode, istaknuo je direktor te agencije Konstantin Rešetar na današnjoj konferenciji za novinare.

Atlas Airtours je regionalni organizator putovanja, što znači da putnike u Hrvatsku i mediteranske destinacije poput Tunisa, Turske, Grčke i Egipta dovodi iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i BiH.

Rešetar je naglasio da sa svih tih tržišta ove godine bilježe poraste broja putnika, a posebno su zadovoljni ovoljetnim programima na Jadranu, na kojima su zabilježili poraste i veće od 40 posto.

Nešto manje putnika su tijekom ljeta imali na putovanjima u mediteranske destinacije (Tunis, Egipat, Tursku, Grčku) na kojima su zabilježili manje od planiranih porasta, odnosno od 10 do 12 posto.

Trenutno je u toj agenciji, kao i drugima, najaktualnija ponuda skijaško-zimskih programa za koje bilježe porast prodaje od 15 do 20 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙