FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: predstavljen projekt turističkog razvoja

VUKOVAR, 28. listopada 2005. (Hina) - Zajednički projektVukovarsko-srijemske županije i Austrijske razvojne agencije oturističkom razvoju istočne Slavonije predstavljen je danas u palači"Srijemu" u Vukovaru.
VUKOVAR, 28. listopada 2005. (Hina) - Zajednički projekt Vukovarsko-srijemske županije i Austrijske razvojne agencije o turističkom razvoju istočne Slavonije predstavljen je danas u palači "Srijemu" u Vukovaru.

Osim župana Bože Galića te vukovarskog i iločkog gradonačelnika Tomislava Šote i Mladena Papka predstavljanju projekta nazočila je i austrijska veleposlanica u Hrvatskoj Helga Konrad.

Po njezinim riječima Austrija je do sada pomagala Hrvatskoj u obnovi stambenog fonda i infrastrukture uništene u ratu, a sada je došlo vrijeme za veću austrijsku pomoć razvoju hrvatskoga gospodarstva i turizma.

Župan Božo Galić ustvrdio je kako najviše stranih ulaganja u Hrvatskoj potječe upravo iz Austrije, istaknuvši kako očekuje da će dio austrijskih ulaganja doći i do istočne Slavonije.

Projekt turističkoga razvoja istočne Slavonije predstavio je Mladen Ivandić, iz zagrebačkoga Instituta za turizam. Po njegovim riječima za uvrštenje u projekt prispjelo je pedesetak prijedloga, ali će zbog ograničene novčane potpore u projekt će biti uključena samo nekolicina.

Također je rekao da će provedba projekta istočnoslavonskoga turističkoga razvoja početi kad se odrede pojedini turistički projekti i provedu tržišna istraživanja današnjih, ali i mogućih budućih gostiju o turističkoj ponudi Vukovarsko-srijemske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙