FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Senj: Prvi sajam udruga Ličko-senjske županije

SENJ, , 5. studenog 2005. (Hina) - Premda su im područja djelovanjarazličita, gotovo svim nevladinim udrugama zajednički su problemiprostor i financiranje "hladnog pogona", rečeno je na današnjemuokruglom stolu u Senju, održanom u sklopu Prvog sajma udrugaLičko-senjske županije.
SENJ, , 5. studenog 2005. (Hina) - Premda su im područja djelovanja različita, gotovo svim nevladinim udrugama zajednički su problemi prostor i financiranje "hladnog pogona", rečeno je na današnjemu okruglom stolu u Senju, održanom u sklopu Prvog sajma udruga Ličko-senjske županije.

Na Sajmu se okupilo 150 sudionika koji su predstavili 37 udruga.

Organizator je Udruga za unapređivanje kvalitete življenja u zajednici, koja djeluje u sklopu Centra za socijalnu skrb u Senju, gdje je i održan Prvi sajam udruga Ličko-senjske županije na poticaj Područnog ureda OESS-ove misije za Hrvatsku sa sjedištem u Gospiću.

Neke udruge su iznimno aktualne proteklih godina, posebice za povratak prognanika, te za suzbijanje ovisnosti, ali svima je nužna kvalitetnija povezanost i informiranost, o čemu će se brinuti novoosnovana Koordinacija udruga Ličko-senjske županije, rečeno je na današnjemu skupu u Senju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙