FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UBIUDR-ov "Domagoj" M. Škori, V. Svobodi i posmrtno Z. Runjiću

KOPRIVNICA, 18. listopada 2005. (Hina) - Ovogodišnju Glazbenu nagradu"Domagoj", koju već petu godinu zaredom dodjeljuju Udruga braniteljaDomovinskog rata "Podravke" (UBIUDR) i Udruga braniteljaINA-Naftaplina iz Zagreba, po ocjeni Prosudbenog suda primit ćeMiroslav Škoro, Vera Svoboda i posmrtno Zdenko Runjić, izvijestila jedanas udruga UBIUDR.
KOPRIVNICA, 18. listopada 2005. (Hina) - Ovogodišnju Glazbenu nagradu "Domagoj", koju već petu godinu zaredom dodjeljuju Udruga branitelja Domovinskog rata "Podravke" (UBIUDR) i Udruga branitelja INA-Naftaplina iz Zagreba, po ocjeni Prosudbenog suda primit će Miroslav Škoro, Vera Svoboda i posmrtno Zdenko Runjić, izvijestila je danas udruga UBIUDR.

Nagrada se sastoji od prigodne plakete i skulpture, a dodjeljuje se glazbenicima koji su se u tijeku protekle godine dana najviše iskazali cjelokupnim glazbenim radom, navlastito domoljubnim pjesmama i dobrotvornim nastupima.

Prosudbeni sud odlučio je da se Zdenku Runjiću u povodu obljetnice njegove smrti priznanje dodijeli za cjelokupan rad, a priznanje će biti uručeno njegovoj obitelji 27. listopada u Zagrebu, o prvoj obljetnici smrti toga velikog hrvatskog skladatelja, ističe se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙