FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrada Udruge branitelja Podravke Hrvatskom informativnom centru i A. Belji

KOPRIVNICA, , 4. studenoga 2005. (Hina) - Ovogodišnjuknjiževno-publicistička nagradu Udruge branitelja Podravke, "Bili smoprvi kad je trebalo", dobio je Hrvatski informativni centar i njegovupravitelj Ante Beljo, za cjelokupnu nakladničku djelatnost, apoglavito onu vezanu uz Domovinski rat, izvijestila je danas Udrugabranitelja koprivničke Podravke (UBIUDR).
KOPRIVNICA, , 4. studenoga 2005. (Hina) - Ovogodišnju književno-publicistička nagradu Udruge branitelja Podravke, "Bili smo prvi kad je trebalo", dobio je Hrvatski informativni centar i njegov upravitelj Ante Beljo, za cjelokupnu nakladničku djelatnost, a poglavito onu vezanu uz Domovinski rat, izvijestila je danas Udruga branitelja koprivničke Podravke (UBIUDR).

Nagrada se sastoji od prigodne plakete i skulpture, a dobitnicima će biti svečano uručena u četvrtak ,10. studenoga, u prostorijama Društva hrvatskih književnika (DHK) u Zagrebu.

Na natječaj koji šestu godinu organizira Podravkina Udruga, stigle su knjige 23 autora na temu Domovinskog rata, ali Prosudbeni sud je jednoglasno odlučio ove godine nagradu dodijeliti za cjelokupnu djelatnost, a ne za pojedinu knjigu, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙