FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Umjetničko klizanje - Idora Hegel deveta

PEKING/ZAGREB, 5. studenog 2005. (Hina) - Najbolja hrvatska klizačicaIdora Hegel nakon slobodnog programa na Grand Prixu u Pekingu ostalaje deveta, iako je njen vrlo zahtjevan sastav ocjenjen kao osmi.
PEKING/ZAGREB, 5. studenog 2005. (Hina) - Najbolja hrvatska klizačica Idora Hegel nakon slobodnog programa na Grand Prixu u Pekingu ostala je deveta, iako je njen vrlo zahtjevan sastav ocjenjen kao osmi.

Na kraju je sakupila 104.78 bodova. Naime, nastao je međuporedak nakon kiksa Kineskinje i sjajnog nastupa Pavuk iz Mađarske. Unatoč jakoj prehladi i glavobolji te danu odmora kojeg je preležala, naša najbolja seniorka nije odustala. Srčano se je borila i pokazala zašto je dobila pozivnicu među deset najboljih na svijetu.

"Zbog temeperature i opće klonulosti te teškog disanja, mislili smo kako neću moći završti nastup u Pekingu. Srećom, nakon dana u krevetu i jakih ljekova, skupila sam snage te odvezla koliko je bilo u mojim mogućnostima s obzirom na bolest. Zadovoljna sam i vjerujem kako ću se do Zlatne piruete oporaviti i imati snage nastupiti na domaćem ledu," javila se optimistički rspoložena Idora Hegel.

Vodstvo je zadržala višestruka svjetska i europska prvakinja Irina Sluckaja iz Rusije (196.12), dok su Japanke Asada druga (176.60), a Arakawa treća (173.60).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙