FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Puljić čestitao Bajram reisu Ceriću

SARAJEVO,3. studenog(Hina) - Vrhbosanski nadbiskup kardinal VinkoPuljić uputio je u četvrtak čestitku u povodu Bajrama poglavaruIslamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafi efendiji Cerićuzaželivši pri tom da i ovaj blagdan bude poticaj za zajednički rad nadobrobit cijele BiH i svih njenih ljudi.
SARAJEVO,3. studenog(Hina) - Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić uputio je u četvrtak čestitku u povodu Bajrama poglavaru Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafi efendiji Ceriću zaželivši pri tom da i ovaj blagdan bude poticaj za zajednički rad na dobrobit cijele BiH i svih njenih ljudi.

Kako je prenijela Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA), kardinal Puljić je u čestitici podsjetio da su i danas u BiH potrebne brojne obnove a najvažnija je pri tom obnova ljudskog srca koja se događa iz vjere i po vjeri.

"Velike su potrebe ove zemlje i naših ljudi da zajednički radimo iz vjere u kojoj živimo. U prvom redu u izgradnji stabilnog i sigurnog mira koji će se uspostaviti ugrađivanjem svih proklamiranih sloboda i ljudskih prava za svakog čovjeka", stoji u čestitki kardinala Puljića reisu Ceriću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙