FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gimnastika: Tina Erceg druga u Mariboru

MARIBOR/ZAGREB, 30. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska gimnastičarkazauzela je odlično drugo mjesto u vježbi na tlu na turniru Svjetskogkupa u Mariboru, u kojem su hrvatski gimnastičari imali čak devetplasmana u finalna natjecanja.
MARIBOR/ZAGREB, 30. listopada 2005. (Hina) - Hrvatska gimnastičarka zauzela je odlično drugo mjesto u vježbi na tlu na turniru Svjetskog kupa u Mariboru, u kojem su hrvatski gimnastičari imali čak devet plasmana u finalna natjecanja.

Splićanka Erceg nastupila je u četiri finala, a najviše uspjeha polučila je na tlu gdje je sa ocjenom 8.825 bila druga iza pobjednice Nizozemke Susanne Harmes (9.050). Erceg je u preskoku podjelila četvrto mjesto sa još jednom hrvatskom gimnastičarkom Tijanom Tkalčec (8.700), na dvovisinskim ručama je također bila četvrta (8.670), a na gredi šesta (7.775).

Naš najbolji gimnastičar Robert Seligman je pao u finalu konja s hvataljkama, pa je završio kao osmi (7.400), Filip Ude je u preskoku bio peti (9.312), a u vježbi na tlu sedmi (7.875). Marko Brez je u finalu preče bio šesti (9,225).

Ovo je sjajna uvertira naših gimnastičara pred Europsko prvenstvo u travnju 2006. u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙