FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Amerikanac pobjednik natjecanja Mister Gay International

PALM SPRINGS, 10. listopada 2005. (Hina/AP) - Jedan stanovnikKalifornije osvojio je titulu najprivlačnijeg homoseksualca - MisteraGay International - pobijedivši natjecatelje iz zemalja poputAustrije, Norveške ili Bosne i Hercegovine na natjecanju koje jeobuhvaćalo penjanje po stijenama, čitanje poezije, gimnastiku i izgledu kupaćim kostimima.
PALM SPRINGS, 10. listopada 2005. (Hina/AP) - Jedan stanovnik Kalifornije osvojio je titulu najprivlačnijeg homoseksualca - Mistera Gay International - pobijedivši natjecatelje iz zemalja poput Austrije, Norveške ili Bosne i Hercegovine na natjecanju koje je obuhvaćalo penjanje po stijenama, čitanje poezije, gimnastiku i izgled u kupaćim kostimima.

Jesse Bashem, 21-godišnji nastavnik tjelesnog odgoja i surfer, osvojio je titulu najljepšeg homoseksualca koja mu je donijela manekenski ugovor, garderobu, fotografiranje i besplatne glumačke satove.

"Natjecanja poput ovoga vrlo su popularna u Europi gdje se održavaju već godinama i jako nam je drago i u SAD-u imamo nešto gdje možemo tražiti 'dečka iz susjedstva' da predstavlja homoseksualnu zajednicu", kazao je organizator događaja Don Spradlin.

Titulu je Bashem osvojio u borbi 'prsa o prsa' s austrijskim natjecateljem Aaronom Michaleom Jacksonom. Drugi opasni konkurent bio je Mister Gay Europe za 2005. godinu Norvežanin David Thorkildsen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙