FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marinko Filipović opet na čelu dubrovačko-neretvanskog HSS-a

DUBROVNIK, 30. listopada 2005. (Hina) - U Dubrovniku je danas održanaizborna skupština županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanskežupanije na kojoj je za predsjednika u naredne četiri godine ponovnoizabran Marinko Filipović.
DUBROVNIK, 30. listopada 2005. (Hina) - U Dubrovniku je danas održana izborna skupština županijske organizacije HSS-a Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je za predsjednika u naredne četiri godine ponovno izabran Marinko Filipović.

U radu skupštine sudjelovali su glavni tajnik HSS-a Stanko Grčić te saborski zastupnici Luka Rojić i Ante Markov koji su izrazili zadovoljstvo radom dubrovačko-neretvanskog HSS-a, istaknuvši kako je to jedna od pet najuspješnijih HSS-ovih županijskih organizacija.

Novoizabrani predsjednik Marinko Filipović kazao je kako bez HSS-a sigurno neće biti prave vlasti niti u državi niti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

"Naša je dosadašnja pozicija bila između 10 i 15 posto glasova birača i nadam se da nećemo ići ispod toga", kazao je Filipović dodajući kako je stranka spremna za bilo kakve nove izbore, ali i otvorena za suradnju s potencijalnim koalicijskim partnerima.

Na današnjoj skupštini najavljeno je održavanje Glavne skupštine HSS-a 17. prosinca u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙